Beograd,  3. oktobar 2022.

Pokrenuli smo 12. mts app konkurs za izradu aplikacija za mobilne uređaje.

Ako imate dobru ideju, pozivamo vas da je podelite sa ekipom, napravite dobar tim i podelite uloge prema znanju i sklonostima. 

Vaš zadatak biće da osmislite aplikaciju koja ima društveno korisnu namenu, doprinosi razvoju telekomunikacionih usluga, unapređuje upotrebu mobilnih telefona i uređaja, ili aplikaciju koja daje odgovor na neka važna pitanja iz oblasti zaštite životne sredine, racionalnog korišćenja prirodnih resursa i energije, ili doprinosi prevenciji lošeg uticaja na zdravlje ljudi.Ukoliko vaša aplikacija bude izabrana među pet najboljih u Srbiji, kao nagradu dobijate prestižne mobilne telefone i priliku da se u okviru „Regionalnog app izazova“ takmičite sa timovima iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore i tako osvojite glavnu ili specijalnu nagradu.  

Da biste učestvovali u 12. mts app konkursu, potrebno je da škola do 25. novembra 2022. godine na adresu mtsappkonkurs@telekom.rs pošalje popunjen formular za prijavljivanje i odgovarajuće saglasnosti. Važno je da direktor škole svojim potpisom potvrdi prijavni formular.

Gotove, funkcionalne verzije, uz detaljan opis aplikacije, timovi treba da postave na forum https://mtsappkonkurs.rs/ do 27. januara 2023. godine, uz prethodnu prijavu i registraciju na forum.

Izbor pet najboljih aplikacija u Srbiji održaće se u februaru 2023. godine, a potom sledi i „Regionalni app izazov”.

Ako vas zanimaju aplikacije, volite programiranje, imate dobru ideju – napravite aplikaciju koja može doneti pozitivnu promenu i obezbediti vam vredne nagrade!

Opšti uslovi 12. mts app konkursa, Formular prijave i obrasci saglasnosti, Obaveštenje o obradi PoL