У среду 4.3.2020. у 19:30 почиње одржавање бесплатне припремне настава из математике за ученике основних школа који су заинтересовани за упис у одељење за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику. Припремну наставу ће држати  наставници математике Гимназије “Бора Станковић”  у трајању од два школска часа. 

 

 У четвртак 5.3.2020. у 19:30 почиње одржавање бесплатне припремне настава из енглеског језика за ученике основних школа који су заинтересовани за упис у двојезично српско-енглеско тзв. билингвално одељење. Припремну наставу ће држати  наставници енглеског језика Гимназије “Бора Станковић” четвртком, у трајању од два школска часа, и то:  од 13:30 када Гимназија ради у преподневној смени, а од 19:30 када Гимназија ради у поподневној смени. 

 

 У петак 6.3.2020. у 12:00 почиње одржавање бесплатне припремне настава из хемије за ученике основних школа који су заинтересовани за упис у одељење за ученике са посебним способностима за биологију и хемију. Припремну наставу ће држати  наставници хемије Гимназије “Бора Станковић” у трајању од два школска часа. 

Припремна настава из биологије ће се одржавати од уторка 24.3.2020.

 

За присуствовање припремној настави није потребна пријава.

За више информација о терминима одржавања припремне наставе погледати “Упис- опште информације”.

За више информација о смеровима за које се полаже пријемни испит погледати одељак “Смерови”.